[size=25] [size=25]
[size=25]تطبيقى يا فتوكات لعجينة العشر دقايق عملت منها
[size=25] باتية بالهوت دوج والتشيز كمان
[size=25]وشوية قرص بالشمر وكام رغيف ع [size=25]يش
[size=25]قبل اى شئ عاوزة اشكر الشيف لطيفة
[size=25]صاحبة الموضوع الاساسى وعجينة العشر دقايق
شوفو الاول النتيجة وبعدين ندخل ف التفاصيل
[size=25]دة الباتية ط [size=25]الع هاشش ويجنن
[size=25]ودة قرص الشمر [size=25]واليانسون
[size=25]
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [/size][/size] [/size] [/size] ودة بقى العيش بنفس الهجينة بردو
[size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [b] [size=25] [b] [size=25] [b] [size=25] [b] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25]
[/size] [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [/size][/size][/size][/b][/size][/b][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/b] [/b] نيجى بقى يا حلوين للمقادير
[size=25]وهى مقسومة لجزئين
[size=25]الجزء الاول
[size=25]2 كوب ماء دافئ
[size=25]2 كوب دقيق
[size=25]2 م [size=25]علقة لبن بودرة
[size=25] [size=25]2 معلقة خميرة فورية
[size=25]ربع كوباية سكر
[size=25]الجزء التانى
[size=25]3 كوب دقيق
[size=25]نص كوباية زيت او زبدة
[size=25]الطريقة
[size=25]هنخلط الجزء الاول سوا
[size=25]ونسبها 15 دقيقة
[size=25]لغاية ما تخمر وبعدين نضيف عليها الجزء التانى
[size=25]ون [size=25]عجنها كويس اول مش اقل من 15 دقيقة
[size=25]ونسيبها ساعة او ساعة ونص ف مكان دافى انا حطتها ف الفرن
[size=25]من [size=25]غير ما اولعة طبعا
[size=25]ودة ب [size=25]عد ما خمرت شكلها
[size=25]
[size=25]وبعدين اخدت جزء منها ع [size=25]حطيت علية يانسون وشمر وفردتة بالشكل دة وبكوباية قطعتة كدا
[size=25]
[size=25]ورصيتة ف صانية وطلع بالشكل دة
[size=25]
[/size][/size][/size] [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [/size] وهنا بقى فردت جزء من العجينة بالنشابة على شكل دايرة وقطعتها مثلثات بالشكل دة
[size=25]وبعدين اخدت اول مثلث وحطيت على طرفة الحشو بتاعى ولفيتة رول بالشكل دة
[size=25]
[size=25]
[size=25]ورصيتها ف الصانية وسبتها تخمر تانى نص ساعة تقريبا
[size=25]وبعدين دخلتها الفرن
[size=25]ود [size=25]ة شكلها النهائى يا حلوين
[size=25]
[size=25]وجبت جزء تانى من العجين
[size=25]وف [size=25]ردتها بالنشابة [size=25]رفيعة شوية عن الباتية
[size=25]وجبت طبق صغير وقطعت بية عشان اعمل العيش
[size=25]
[size=25]و [size=25]خبزتة ف الفرن
[size=25]ودة شكلة لما طلع منفوخ ويجنن
[size=25]
[size=25] [size=25]ودة بقى شكل الباتية من جوة
[size=25]
[/size] [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=25]تطبيقى يا فتوكات لعجينة العشر دقايق عملت منها
[size=25] باتية بالهوت دوج والتشيز كمان
[size=25]وشوية قرص بالشمر وكام رغيف ع [size=25]يش
[size=25]قبل اى شئ عاوزة اشكر الشيف لطيفة
[size=25]صاحبة الموضوع الاساسى وعجينة العشر دقايق
شوفو الاول النتيجة وبعدين ندخل ف التفاصيل
[size=25]دة الباتية ط [size=25]الع هاشش ويجنن
[size=25]ودة قرص الشمر [size=25]واليانسون
[size=25]
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [/size][/size] [/size] [/size] ودة بقى العيش بنفس الهجينة بردو
[size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [b] [size=25] [b] [size=25] [b] [size=25] [b] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25] [size=25]
[/size] [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [/size][/size][/size][/b][/size][/b][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/b] [/b] نيجى بقى يا حلوين للمقادير
[size=25]وهى مقسومة لجزئين
[size=25]الجزء الاول
[size=25]2 كوب ماء دافئ
[size=25]2 كوب دقيق
[size=25]2 م [size=25]علقة لبن بودرة
[size=25] [size=25]2 معلقة خميرة فورية
[size=25]ربع كوباية سكر
[size=25]الجزء التانى
[size=25]3 كوب دقيق
[size=25]نص كوباية زيت او زبدة
[size=25]الطريقة
[size=25]هنخلط الجزء الاول سوا
[size=25]ونسبها 15 دقيقة
[size=25]لغاية ما تخمر وبعدين نضيف عليها الجزء التانى
[size=25]ون [size=25]عجنها كويس اول مش اقل من 15 دقيقة
[size=25]ونسيبها ساعة او ساعة ونص ف مكان دافى انا حطتها ف الفرن
[size=25]من [size=25]غير ما اولعة طبعا
[size=25]ودة ب [size=25]عد ما خمرت شكلها
[size=25]
[size=25]وبعدين اخدت جزء منها ع [size=25]حطيت علية يانسون وشمر وفردتة بالشكل دة وبكوباية قطعتة كدا
[size=25]
[size=25]ورصيتة ف صانية وطلع بالشكل دة
[size=25]
[/size][/size][/size] [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [/size] وهنا بقى فردت جزء من العجينة بالنشابة على شكل دايرة وقطعتها مثلثات بالشكل دة
[size=25]وبعدين اخدت اول مثلث وحطيت على طرفة الحشو بتاعى ولفيتة رول بالشكل دة
[size=25]
[size=25]
[size=25]ورصيتها ف الصانية وسبتها تخمر تانى نص ساعة تقريبا
[size=25]وبعدين دخلتها الفرن
[size=25]ود [size=25]ة شكلها النهائى يا حلوين
[size=25]
[size=25]وجبت جزء تانى من العجين
[size=25]وف [size=25]ردتها بالنشابة [size=25]رفيعة شوية عن الباتية
[size=25]وجبت طبق صغير وقطعت بية عشان اعمل العيش
[size=25]
[size=25]و [size=25]خبزتة ف الفرن
[size=25]ودة شكلة لما طلع منفوخ ويجنن
[size=25]
[size=25] [size=25]ودة بقى شكل الباتية من جوة
[size=25]
[/size] [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]