السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
كل سنه وانتم طيبين
وعيد سعيد عليكم وعلى كل المسلمين
صورة للطبق
نبدأ بالمكونات
مكونات العجينه
انا غالبا لما بعمل اي اكله مش بتقيد بمكونات
عشان كده بعد ما صورت المكونات زودت عليهم كوب ونص دقيق
3 ونص كوب دقيق
1/4 كوب زيت
م ص سكر
ذرة ملح
م ك ثوم بودر
م ك زعتر
م ك خميرة فوريه
م ك بيكنج باودر
ماء للعجن
مدة التخمير 30 دقبقه
مدة الخبز 20 دقيقه
درجة الحراره 200
بعدما نعجن العجينه بوضع كل المكونات على بعض ما عدا الخميرة نذوبها في شويه ميه مع السكر
ونتركها تتخمر ونضيفها على باقي المكونات
يفضل وضع العجينه في مكان مظلم اثناء التخمير لسبب لا يعلمه الا الله
بس بسمع الشيفات يقولوا كده
المهم بعد التخمير نشفت الرخامه كويس ورشيت دقيق وقطعت العجينه بالشكل دا
وللي معندهاش قطاعه زيي الموضوع مش كمياء قطعي باي حاجه
حشوة العجين
لحمه متعصجه بالبصل والفلفل والجزر
كاتشب
فلفل
طماطم
بصل
موتزريلا
الطريقه في الصور
كل سنه وانتم طيبين
وعيد سعيد عليكم وعلى كل المسلمين
صورة للطبق
نبدأ بالمكونات
مكونات العجينه
انا غالبا لما بعمل اي اكله مش بتقيد بمكونات
عشان كده بعد ما صورت المكونات زودت عليهم كوب ونص دقيق
3 ونص كوب دقيق
1/4 كوب زيت
م ص سكر
ذرة ملح
م ك ثوم بودر
م ك زعتر
م ك خميرة فوريه
م ك بيكنج باودر
ماء للعجن
مدة التخمير 30 دقبقه
مدة الخبز 20 دقيقه
درجة الحراره 200
بعدما نعجن العجينه بوضع كل المكونات على بعض ما عدا الخميرة نذوبها في شويه ميه مع السكر
ونتركها تتخمر ونضيفها على باقي المكونات
يفضل وضع العجينه في مكان مظلم اثناء التخمير لسبب لا يعلمه الا الله
بس بسمع الشيفات يقولوا كده
المهم بعد التخمير نشفت الرخامه كويس ورشيت دقيق وقطعت العجينه بالشكل دا
وللي معندهاش قطاعه زيي الموضوع مش كمياء قطعي باي حاجه
حشوة العجين
لحمه متعصجه بالبصل والفلفل والجزر
كاتشب
فلفل
طماطم
بصل
موتزريلا
الطريقه في الصور