[size=25]السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
[/size]
[/center] [/right] [/center][/size]
[size=25]ازيكم يا قمرات ان شاء الله تكونو فاتم صحة و عافية
عاملة ليكم سويسرول بس المرة دي سويسرول مالح بالجبنة ينفع كعشا مع سلطة
[/size]
عاملة ليكم سويسرول بس المرة دي سويسرول مالح بالجبنة ينفع كعشا مع سلطة
[/size]
[size=25]المقادير
[/size]
[/size]
[size=25]كأس صغير دقيق
5 بيضات
نص كأس زيت (ممكن زيت زيتون)
ملح وفلفل وبابريكا
ملعقتين صلصة طماطم
ملعقة بيكينج باودر
5ملاعق كبيرة ماء ساخن
[/size]
[center] [size=25]الطريقة
[/size]
[right] [size=25]بنفصل صفار البيض عن البياض و نضرب الاخير مع شوية ملح غاية لما يبقى زي الثلج و نحطه فالثلاجة
بنخفق الصفار مع الماء الساخن لغاية لما يتضاعف حجمه ونضيف عليه مركز الطماطم و الملح و الفلفل و البابريكا و البيكينج باودر مع الاستمرار فالخفق
و نضيف الزيت و الدقيق
نضيف عليه بياض البيض و نصبه فصينية مستطيلة عليها ورق الطهي و ندخله فرن ساخن لمدة 10 دقايق
نطلعه من الفرن و نشيل الورق و نلف السويسرول و ندخله الثلاجة يبرد
و نحضر الحشوة
الحشو
جبن كريمي مالح
بصلة مفرومه ناعم
بقدونس مفروم
فلفل
بنخلط جميع العناصر و نضربهم بالمضرب الكهربائي لغاية لما يبقو كريمة ناعمة
و ممكن تستبدلي البصل بالثوم او التونة لو حبيتي
بنطلع السويسرول ونفردو ونحشيه بالجبنة ونلفه تاني
ودا شكله عند التقديم
اتمنى ينال اعجابكم
[/size]
[center] [size=25]ماتنسوش التقييم
وماتنسوناش من صالح الدعاء
جزاكن الله خيرا
[/size]
5 بيضات
نص كأس زيت (ممكن زيت زيتون)
ملح وفلفل وبابريكا
ملعقتين صلصة طماطم
ملعقة بيكينج باودر
5ملاعق كبيرة ماء ساخن
[/size]
[center] [size=25]الطريقة
[/size]
[right] [size=25]بنفصل صفار البيض عن البياض و نضرب الاخير مع شوية ملح غاية لما يبقى زي الثلج و نحطه فالثلاجة
بنخفق الصفار مع الماء الساخن لغاية لما يتضاعف حجمه ونضيف عليه مركز الطماطم و الملح و الفلفل و البابريكا و البيكينج باودر مع الاستمرار فالخفق
و نضيف الزيت و الدقيق
نضيف عليه بياض البيض و نصبه فصينية مستطيلة عليها ورق الطهي و ندخله فرن ساخن لمدة 10 دقايق
نطلعه من الفرن و نشيل الورق و نلف السويسرول و ندخله الثلاجة يبرد
و نحضر الحشوة
الحشو
جبن كريمي مالح
بصلة مفرومه ناعم
بقدونس مفروم
فلفل
بنخلط جميع العناصر و نضربهم بالمضرب الكهربائي لغاية لما يبقو كريمة ناعمة
و ممكن تستبدلي البصل بالثوم او التونة لو حبيتي
بنطلع السويسرول ونفردو ونحشيه بالجبنة ونلفه تاني
ودا شكله عند التقديم
اتمنى ينال اعجابكم
[/size]
[center] [size=25]ماتنسوش التقييم
وماتنسوناش من صالح الدعاء
جزاكن الله خيرا
[/size]