![](https://i.servimg.com/u/f25/14/65/99/02/3uk78210.gif)
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص 13468705742632](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/9/13468705742632.jpg)
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص 13468724981763](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/9/13468724981763.gif)
النهاردة يا فتوكات معايا فرخة محشية
ومشوية بالفرن مع شرايح الخضار
فرخة للحشو +ورق لورا مع حبهان مطحونين +ملح وفلفل +بصلة +5 فصوص قرنفل
شرايح بصل وجزر وبطاطس
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص 13468708364464](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/9/13468708364464.jpg)
نشوح القونصه في سمن
نشوح الارز ثم يضاف البصل والكبدة ومعلقة من اللورا والحبهان المطحون وملح وفلفل
انا بحط الرز الاول عشان طعم البصل بيبقي مسكر
وبعدين سقيته قليل جدااااااا لحد ما اتشرب وطفيت
مجرد انه يتشرب ونطفي النار ونحطه يبرد في طبق ويتهوي
لكل 2 كوب ارز كوب ونصف ماء
انا بحط الرز الاول عشان طعم البصل بيبقي مسكر
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص 13468710165359](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/9/13468710165359.jpg)
وبعدين سقيته قليل جدااااااا لحد ما اتشرب وطفيت
مجرد انه يتشرب ونطفي النار ونحطه يبرد في طبق ويتهوي
لكل 2 كوب ارز كوب ونصف ماء
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص 13468710678406](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/9/13468710678406.jpg)
وده شكله لما اتشرب وبرد
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص 13468711713512](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/9/13468711713512.jpg)
وبعد ما ننقع الفرخة في خل وماء وملح ونغسلها كويس
وبعدين نتبل الفرخة بالملح والفلفل واللورا والحبهان زي كده
وكمان نفصل جلد الصدر عن اللحم زي الصورة
وبقطع عضمة الزور واحشيه كمان
بس بلاش نملي الفرخة بالحشو كفاية 3/4
عشان الرز هيزيد
وهنا بقه رصيت شرايح الجزر والبصل والبطاطس ولو تحبوا ممكن بسلة و5 فصوص قرنفل
ونحط معاها 2 كوب ماء وملح وفلفل ونغطيها بورق فويل زي كده
ودخلتها فرن حرارة هادية 180 واخدت ساعة ونصف واستوت
وبعد ساعة وربع نشيل الفويل ونسيبها تتحمر من فوق
وعشان اللون يبقي يجنن ممكن نولع الشواية ولما تتحم نصف تحمير
ندهن بضهر المعلقة سمن خفيف وهيبقي لونها جميييييييل
بصوا حشيت الصدر والزور
وده شكلها بعد ما استوت
وبعدين نتبل الفرخة بالملح والفلفل واللورا والحبهان زي كده
وكمان نفصل جلد الصدر عن اللحم زي الصورة
وبقطع عضمة الزور واحشيه كمان
بس بلاش نملي الفرخة بالحشو كفاية 3/4
عشان الرز هيزيد
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص 13468713033271](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/9/13468713033271.jpg)
وهنا بقه رصيت شرايح الجزر والبصل والبطاطس ولو تحبوا ممكن بسلة و5 فصوص قرنفل
ونحط معاها 2 كوب ماء وملح وفلفل ونغطيها بورق فويل زي كده
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص 13468737889289](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/9/13468737889289.jpg)
ودخلتها فرن حرارة هادية 180 واخدت ساعة ونصف واستوت
وبعد ساعة وربع نشيل الفويل ونسيبها تتحمر من فوق
وعشان اللون يبقي يجنن ممكن نولع الشواية ولما تتحم نصف تحمير
ندهن بضهر المعلقة سمن خفيف وهيبقي لونها جميييييييل
بصوا حشيت الصدر والزور
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص 13468713723523](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/9/13468713723523.jpg)
وده شكلها بعد ما استوت
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص 13468715228555](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/9/13468715228555.jpg)
الجلد محمر ومقرمش واخر طعامة
وكمان الخضار طعم قوي
وكمان الخضار طعم قوي
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص 13468715718982](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/9/13468715718982.jpg)
بصوا بقه انا مجهزة الحلو وهنزله كمان شوية زلابية او لقمة القاضي
لو عجبكم وقيمتوني هنزله اما بقي لو طنشتوني برررررررررررضه هنزله
ما تنسوش التقييم
لو عجبكم وقيمتوني هنزله اما بقي لو طنشتوني برررررررررررضه هنزله
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص Smiley-laugh](https://2img.net/h/files.fatakat.com/smilies2012/smiley-laugh.gif)
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص Smiley-laugh](https://2img.net/h/files.fatakat.com/smilies2012/smiley-laugh.gif)
ما تنسوش التقييم
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص Smiley-bye](https://2img.net/h/files.fatakat.com/smilies2012/smiley-bye.gif)
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص Smiley-bye](https://2img.net/h/files.fatakat.com/smilies2012/smiley-bye.gif)
![من مطبخ فريدة فرخة محشية طعمة خالص 13468723448929](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/9/13468723448929.jpg)