السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
المقاديــــــــــــــــــــــــر:-
* بيض مضاف اليه لبن وملح وفلفل اسود و نقطة عصير ليمون
* دقيق مبهر بالملح والفلفل الاسود
الطريقــــــــــــــــــــــــــــه :
تتبل كل كمية اللحم بالدقيق وتوضع فى طبق
تتبل بعد ذلك بالبيض واللبن
ثم تتبل بالبقسماط
ثم يوضع مره اخرى فى التلاجه
حتى لاتتفكك التتبيله عندما يوضع البفتيك ف الزيت
ملحوظه ** ممنوع وضع زيت ف التتبيله لان دا بيخلى البقسماط يفك ف الزيت
ثم نقلى فى الزيت و السمن المتوسط الحراره
عندما يصبح البفتيك زهبى اللون نخرجه من الزيت ونضعه على ورق ماص للدهون
فى طاسه اخر بها زيت قليت شوية بطاطس
اهلا وسهلا ومرحباااااااااااااااااااااا
النهارده بإذن المولى عز وجل سوف اقدم لكم
بفتيك اللحم وكالعاده بث مباشر من مطبخى
النهارده بإذن المولى عز وجل سوف اقدم لكم
بفتيك اللحم وكالعاده بث مباشر من مطبخى
المقاديــــــــــــــــــــــــر:-
* مقدار من اللحم المقطع شرائح والمتبل
* بيض مضاف اليه لبن وملح وفلفل اسود و نقطة عصير ليمون
* دقيق مبهر بالملح والفلفل الاسود
ممكن اضافة لبن بودره وملعقة نشا للدقيق ( اختيارى )
*بقسماط
* زيت وسمن للقلى
مقاديـــــــــــــــــــرتتبيل اللحم :
:::::::::::::::::::::::::
*عصير بصل
*زبادى
* واحدة كيوى *اختيارى *
* ملح وفلفل اسود او ابيض
*خل وعصير ليمو ن
*بقسماط
* زيت وسمن للقلى
مقاديـــــــــــــــــــرتتبيل اللحم :
:::::::::::::::::::::::::
*عصير بصل
*زبادى
* واحدة كيوى *اختيارى *
* ملح وفلفل اسود او ابيض
*خل وعصير ليمو ن
الطريقــــــــــــــــــــــــــــه :
________________
يتبل اللحم بالزبادى والملح والفلفل الاسود و عصير الليمون والخل والكيوى ( اختيارى )
(الكيوى يساعد على تفتيت انسجة اللحوم وجعل اللحم طرى جدااا )
توضع فى التلاجه بعد التتبيل لمدة ساعتين
يدق ا للحم
يتبل اللحم بالزبادى والملح والفلفل الاسود و عصير الليمون والخل والكيوى ( اختيارى )
(الكيوى يساعد على تفتيت انسجة اللحوم وجعل اللحم طرى جدااا )
توضع فى التلاجه بعد التتبيل لمدة ساعتين
يدق ا للحم
تتبل كل كمية اللحم بالدقيق وتوضع فى طبق
تتبل بعد ذلك بالبيض واللبن
ثم تتبل بالبقسماط
ثم يوضع مره اخرى فى التلاجه
حتى لاتتفكك التتبيله عندما يوضع البفتيك ف الزيت
ملحوظه ** ممنوع وضع زيت ف التتبيله لان دا بيخلى البقسماط يفك ف الزيت
ثم نقلى فى الزيت و السمن المتوسط الحراره
عندما يصبح البفتيك زهبى اللون نخرجه من الزيت ونضعه على ورق ماص للدهون
فى طاسه اخر بها زيت قليت شوية بطاطس
- دى عجينه بالدقيق والميه والخميره ولبن بودره وعليها رشة كركم قليتها بعد البطاطس
وهنا جبت كوسه وقطعتها بالشكل دا
وحطيتها ف ميه وملح
هنا قليت الكوسه ف زيت وسمن او ف نفس زيت البطاطس
وهنا قدمتها وبالهنا والشفا
الحمد لله انا كده خلصت
ياريت ياريت تقيمو الموضوع
لانى بزعل لما بشوف ناس تدخل وماتقيمش
يمكن
واحده غيرك تشوفه وتستفيد منه
وبكده تاخدى الاجر والثوا ب
وكمان عاوزكم تدعولى ان ربنا
يرضى عنى ويرضينى
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
فى امان الله وحفظه يا احلى فتوكات
ستات وبنات
وحطيتها ف ميه وملح
هنا قليت الكوسه ف زيت وسمن او ف نفس زيت البطاطس
وهنا قدمتها وبالهنا والشفا
الحمد لله انا كده خلصت
ياريت ياريت تقيمو الموضوع
لانى بزعل لما بشوف ناس تدخل وماتقيمش
يمكن
واحده غيرك تشوفه وتستفيد منه
وبكده تاخدى الاجر والثوا ب
وكمان عاوزكم تدعولى ان ربنا
يرضى عنى ويرضينى
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
فى امان الله وحفظه يا احلى فتوكات
ستات وبنات