فرخة مشوية مع رز كبسة ملون وسلطة زبادى وسلطة حار [size=25]ة
[/size]
أولا: رز الكبسة
طبعا فى طرق كتير
1 .هنبل الرز قبلها ب نص ساعة فى ماء دافى وملح
2.هنقطع بصلة مكعبات صغيرةوتشوح فى الزيت
3.هنشوح التوابل الحصى فى الزيت
4.هنضع الشوربة ونظبط الملح
يفووووووووووور جامد
5.هنضع الرز المنقوع ونستنى يفور جااامد تانى
هنغطى على الحلة وعلى نار هااادئة وممنوع التقلب عشان حباية الرز البسمتى مش تنكسر وتحافظ على شكلها الجميل
6.قرب الاستواء فى كوباية معلقة مية وقليل من لون طعام الكبسة او كركم لو مش عندك اللون الاصفر
هترشى على وش الرز
انا هنا كنت عملة كبسة لحم
وهتقلبى تقليبة وحدة فقط علشان تحافظى على تجانس الالوان
ثانيا: الفرخة المشوية
بفضل الله محدش أكل منى هذة الدجاجة الى وسألنى عن طريقتها والسر يكمن فى
الليمووووووووووون
بحبة كتيرررر لانة بيدى مزازة حلوة للفرخة
ثووووم انا بكتر لان الفراخ بتحب التوم واللحمة تحب البصل والسمك يحب الليمون
ليمون
طماطماية صوغننة
بصلة صوغننة
معلقة صلصة
معلقة كاتشب
التوابل مشكلة/ فلفل اسود
ملــح
م خل
تتبل قبلها بليلة ف التلاجة
تغلف بالفويل على الفرن تستوى وتشيلى الفويل تحت الشواية
هنا اضريت احط الطماطماية دى علشان اغطى ث قب الاوزون دة
ثا [size=21]لثا: سلطة الزبادى
زبادى
توم
ملح
[size=21]زيت زيتون
[size=21]خيار
[size=21]نعناع مجفف
[size=21]تخلط جميع المقادير
ويقدم
[/size][/size][/size][/size][/size]
سلطة حارة
طماطم
فلفل حار
ثوم
ليمون
خل
كسبرة خضراء
فلفل اسود/ كمون/نعناع مجفف ( رشة)
ملح
جميع المقادير فى الخلاط
ويقدم
والى عا وز يحلى الكيكة تحت اهى ينزل على توقيعى ه هههه