السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
طبعا كا العادى جوزى مش بيحب المقلى اووووووى بيموت في اى حاجه معموله في الفرن
وانا بعمل السمك كله بالنوعه في الفرن زى البولطى اى نوع سمك
النهارده عملت ماكريل وقولت لازم اجى اقولكم يمكن كتير بيعمله بس اهو لليلى مش بيعرف
الاول غسلت السمك وفتحته وحطيت عليه ليمون وبشر ليمون وخل وشويه ملح وركنته شويه
زى كده وبعدين صفيته من كل المكونات دى وحطيت عليه التوم الى برده بشرته ورصيته في الصنيه
وجهزت الخضار الى عندى (فلفل -جزر انا بصراحه مكنش عندى -شويه بقدونس -شطه -كمون-بصل )
وبشرط طماطم على الوش زى كده ورشيط على الوش زيت طبعااااااا
وغطيتها بالورق الفويل وعلى الفرن على طول بس انا بصراحه بسبها شويه مع بعضها يعنى نصف ساعه كده
وهنا بعد ما طلعت من الفرن وطبعا قبل ما تتطلع اشغل الشوايه عليه شويه
وهنا في طبق التقديم
طبعا كا العادى جوزى مش بيحب المقلى اووووووى بيموت في اى حاجه معموله في الفرن
وانا بعمل السمك كله بالنوعه في الفرن زى البولطى اى نوع سمك
النهارده عملت ماكريل وقولت لازم اجى اقولكم يمكن كتير بيعمله بس اهو لليلى مش بيعرف
الاول غسلت السمك وفتحته وحطيت عليه ليمون وبشر ليمون وخل وشويه ملح وركنته شويه
زى كده وبعدين صفيته من كل المكونات دى وحطيت عليه التوم الى برده بشرته ورصيته في الصنيه
وجهزت الخضار الى عندى (فلفل -جزر انا بصراحه مكنش عندى -شويه بقدونس -شطه -كمون-بصل )
وبشرط طماطم على الوش زى كده ورشيط على الوش زيت طبعااااااا
وغطيتها بالورق الفويل وعلى الفرن على طول بس انا بصراحه بسبها شويه مع بعضها يعنى نصف ساعه كده
وهنا بعد ما طلعت من الفرن وطبعا قبل ما تتطلع اشغل الشوايه عليه شويه
وهنا في طبق التقديم