![](https://i.servimg.com/u/f25/14/65/99/02/3uk78210.gif)
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535312021099](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535312021099.gif)
اللهم صل وسلم وزد وبارك علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم
السمك البلطي بعد ما نغسله كويس اوي نتبله
بثوم وليمون
فلفل اخضر
كزبرة خضراء وبقدونس
كمون ورشة فلفل اسمر وبابريكا وملح وكزبرة ناشفة
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535314899780](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535314899780.jpg)
ونتركه في التتبيلة نصف ساعة وبعدين نغطيه بالدقيق
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535316225693](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535316225693.jpg)
نحط علي الدقيق رشة بسيطة ملح وفلفل
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535316506851](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535316506851.jpg)
ونقليه في الزيت نحط في الزيت قشر الليمون علشان الريحة تمتص من الشقة وكمان ريحة السمك وطعمه بتكون جميلة
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535317194839](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535317194839.jpg)
وبالهنا والشفا
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535317957849](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535317957849.jpg)
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535314281427](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535314281427.gif)
السمك الروسي (الماكريل)
نتبله نفس التتبيلة ونفس الخطوات
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535319104609](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535319104609.jpg)
وبالهنا والشفا
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535314281427](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535314281427.gif)
الجمبري
عملته مشوي علشان الكوليسترول والحمل
نغسل الجمبري كويس بالمياة والملح والخل نسيبه بقشره ونشيل كيس الرمل
بعدين نتبله بثوم مفروم وليمون وكزبرة ناشفة وخضراء
و رشة زعتر وخل وبابريكا وملعقة زيت زيتون
وملح ورشة فلفل اسمر وكمون
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535319391558](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535319391558.jpg)
نتركه في التتبيلة علي الاقل ساعتين
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535319824151](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535319824151.jpg)
نحطه في خلة خشب كل واحدة جمبري بطولها للأسف ماكانش عندي خله
ونشويه علي الجريل او في طاسة تيفال
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535322229131](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535322229131.jpg)
مع شرائح البصل الأخضر والطماطم والفلفل الأخضر
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535322569559](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535322569559.jpg)
وبالهنا والشفا
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535323318896](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535323318896.jpg)
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535314281427](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535314281427.gif)
الأرز الاحمر تقليدي بدون جمبري لأن اولادي مش بيحبوا الجمبري
3 كوب أرز
1 ملاعق صلصة او عصير3حبات طماطم
ملعقة فلفل احمر مدقوق مع فصين توم
ملح وكمون وكزبرة ناشفة
ملعقتين زيت
بصلة مقطعه صغير
1 بصلة خضراء حلقات + حبة فلفل اخضر
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535323732599](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535323732599.jpg)
في حلة ملعقتين زيت نضيف عليهم البصلة لغاية ما يصبح لونها اصفر بلاش تحمر اوي علشان الحرقان
نحط ملعقة الفلفل الاحمر لمدة دقيقة
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535324528392](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535324528392.jpg)
ونضيف الارز ونقلبه لغاية ما يسخن نضيف الصلصة ونقلبها والتوابل
بعد كده نضيف المياة لغاية ما تغطيه (2 كوب ونصف مياة)
>>>>>>
لما يغلي نضيف البصل الأخضر والفلفل الأخضر
نهدي النار عليه لغاية ما يستوي
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535324861130](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535324861130.jpg)
وبالهنا والشفا
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535326798315](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535326798315.jpg)
اللهم صل وسلم وزد وبارك علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم
استودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه ابدا
![مشاركتي في مسابقة انا بعش البحر مع mero 13535328176722](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/11/13535328176722.jpg)