[center]
انا اول مرة انزل توتايه علي الموقع انشاء الله تعجبكم
انا لسه سنه اولي تورته اللي عنها كلمه حلوة تقول واللي نا عندهاش ربنا يباركلها وماتقولش
نبدأ بمقادير الاسبونج بس دي بتاعتي انا انا اخدت من ام انوار طريقة جناش الشيكولاته ربنا يباركلها بجد
تحفه ومن ساعتها جوزي كل شويه مش هتعملي تورته
ههههههههههههههه
انا رغيت كتير
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2012/4/13349366721455.jpg" border="0">
المقادير ودي بتاعت منال العالم واظبد طريقه معايا
6 بيضات
1ونص كوب دقيق ولو عايزاها يالكاكاو بتشيلي 3 معالق دقيق وتحطي كاكاو
انا عملتها بالكاكاو
1ونص كوب سكر
معلقه صغيره بيكنج بودر
رشة فانيلا ورشة قرفه
امعلقه صغيرة نسكافيه
تلت كوباية مية
1-بفصل البياض لوحده +نص كوب سكروافضل اضرب فيه لحد مايبقي عالي جدا زمتماسك زى الكريم شانتيه زي الصوره
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2012/4/13349370584035.jpg" border="0">
3-ننخل الدقيق والكاكاو والنسكافيه والبيكنج بردر والقرفه
[center] 4-نضيف الدقيق ونص البياض علي الصفار ونقلب كويس وبعدين نضيف باقي البياض
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2012/4/13349371078433.jpg" border="0">
5- نحطها في صينيه مدهونه او فيه ور ق زبده
المقدار ده صينيه مقاس 26
6-نحطها في فرن متوسط الحراره لمده40 دقيقه وما نفتحش عليها قبل تلت ساعه
ودي بعد ما طلعت وبردت
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2012/4/13349371722121.jpg" border="0">
7-نقطعها 3 او اربع ديسكات زى ما تحبي انا قطعتها 4 ديسكات
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2012/4/13349372468995.jpg" border="0">
[center] الحشو
دي بقي اختراعي معرفش حد بيعملها ولا لا بس بتبقي خطيره
كريم شانتيه وشيكولاته سايحه وقشطه
بسيح شيكولاته في حمام ميه وبضيف عليها القشطه وبعيد اضيفه علي الكريم شانتيه واللبن واضربهم مع بعض
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2012/4/13349373043058.jpg" border="0">
طبعا كل اسبونج حطيت عليه سيرب خفيف وطبقةكريم شانتيه وجلستها كلها في الاخروده الشكل النهائي
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2012/4/13349374135177.jpg" border="0">
وبطريقه ام انوار الجناش
200جم شيكولاته خام +200 مللي كريمة لباني مع بعض بيدوب يبتدي يغلي وبعدين احط عليهم معلقتين زبده واصبها علي الكيكه وهي سخنه واحطها في التلاجه كام ساعه
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2012/4/13349374532403.jpg" border="0">
انا سبتها يوم كامل كان عندي وقت كبير
وبعدين 275 شيكولاته خام+200 مللي كريمه لباني علي النار برده واول ما تسخن بس اطفي اقلب كويس وبعدين احط معلقتين زبده ودي لازم تبرد خالص خالص
وبعدين نخفقها ونزين بيها وده الشكل النهائي
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2012/4/13349374966778.jpg" border="0">
يارب يعجبوكم
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2012/4/13349375299030.jpg" border="0">
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2012/4/13349375675874.jpg" border="0">
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2012/4/13349378836090.jpg" border="0">