700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071077591807.gif" border="0">
تعالوا شوفوها معايا
المقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــادير
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071079271640.gif" border="0">
1ونص كوب لبن
ربع كوب زيت
3 معالق كبيره زبده
نص كوب سكر
معلقه صغير فانليا
معلقه صغير بشر برتقال
4 معالق صغيره خميره فوريه
5 كوب دقيق
معلقه صغيره ملح
تلات اربع معلقه صغيره بودر
كيس لبن نيدو صغير
ربع كوب زيت
3 معالق كبيره زبده
نص كوب سكر
معلقه صغير فانليا
معلقه صغير بشر برتقال
4 معالق صغيره خميره فوريه
5 كوب دقيق
معلقه صغيره ملح
تلات اربع معلقه صغيره بودر
كيس لبن نيدو صغير
الطــــــــــــــــــــــــــــــــــريقه
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071079271640.gif" border="0">
*يسخن اللبن مع الزيت والزبده بسييييييييط جدا
ويضاف بشر البرتقال
*تضاف الخميره والبودر والملح والسكر للدقيق
*تخلط المقادير ونخلهم مع الخليط الاول ونعجن جيدا لمدة عشر دقائق
*تترك لتخمر تم يبدا العمل
ويضاف بشر البرتقال
*تضاف الخميره والبودر والملح والسكر للدقيق
*تخلط المقادير ونخلهم مع الخليط الاول ونعجن جيدا لمدة عشر دقائق
*تترك لتخمر تم يبدا العمل
الصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــور
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071079271640.gif" border="0">
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071085013632.jpg" border="0">
دى العجينه قبل ما تخمر
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071086139041.jpg" border="0">
ودى بعد ما خمرت
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071088749801.jpg" border="0">
بعد كده فردتها بالنشابه
هى المفروض تاخد شكل مستطيل
هى المفروض تاخد شكل مستطيل
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071089334366.jpg" border="0">
بعد كده بندهن زبده بسيط ونحط خليط قرفه وسكر بنى
انا ما كانش عندى سكر بنى
حطيت كوب سكر عادى وعليه معلقة عسل اسود
وممكن سكر ابيض عادى
انا ما كانش عندى سكر بنى
حطيت كوب سكر عادى وعليه معلقة عسل اسود
وممكن سكر ابيض عادى
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071090306288.jpg" border="0">
بعد كده تلف رول وتقطع حلقات سمك 3 او 4 سم
وترص فى صنيه وتترك تخمر مره ثانيه
وترص فى صنيه وتترك تخمر مره ثانيه
وتخبز فى الفرن
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071091309951.jpg" border="0">
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071091637076.jpg" border="0">
انا جوزى بيحبها ساده من غير اى صوص
3 مثلثات لافاش كيرى
كيس لبن بودرة صغير
كيس كريم شانتيه
3 معالق لبن
سكر بودره
فانليا
كيس لبن بودرة صغير
كيس كريم شانتيه
3 معالق لبن
سكر بودره
فانليا
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071092763439.jpg" border="0">
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071093104798.jpg" border="0">
وبالهنا والشفــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
لو عجبتكم قيموا الموضوع
سلااااااااااااااااااااااام بقه اعمل مج كا بتشينو ومعاه سينابون
700){this.width=700}" src="http://files2.fatakat.com/2011/6/13071098221691.gif" border="0">