![](https://i.servimg.com/u/f25/14/65/99/02/3uk78210.gif)
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494451521271](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494451521271.gif)
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494456501419](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494456501419.gif)
جمعة مباركة عليكم ان شاء الرحمن
النهاردة معايا معجنات علي طريقة بيتزا سبارو
2 كوب دقيق +2ونصف معلقة لبن بودرة كبيرة +ماء دافئ للعجن +3/4 معلقة صغيرة ملح +3 معلقة كبيرة زيت
2 معلقة سكر +نصف معلقة صغيرة بيكنج بودر+معلقة كبيرة خميرة او قطعه خميرة قد عين الجمل
2 معلقة سكر +نصف معلقة صغيرة بيكنج بودر+معلقة كبيرة خميرة او قطعه خميرة قد عين الجمل
تخلط جميع المكونات وتعجن بماء دافئ وتترك ساعة للتخمر
الحشو
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494457802635](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494457802635.jpg)
الحشو
بصلة شرايح +فص ثوم +فلفل رومي +كاتشاب ومسطردة +ارجل الكابوريا + جمبري وسبيط
معلقة زعتر +ملح وفلفل +زيتون قطع +قطع طماطم
معلقة زعتر +ملح وفلفل +زيتون قطع +قطع طماطم
تشوح البصلة مع التومثم يضاف الجمبري والسي فود وفلفل رومي قطع
والزعتر وملح وفلفل وقطع طماطم صغيرة
تفرد العجينة بنشابة وتغطي بها الصينية
ثم نضع الكاتشاب والمسطردة زي كده
او نعمل صوص البيتزا
ثم نضع الحشو والزيتون
ونضع جبنة رومي وموتزاريلا او شيدر
ثم تغطي بالجزء التاني من العجين
ونقطع الزيادة زى كده
وندهن الوجه ببيض او زيت
وترش بسمسم او حبة البركة
ويسخن الفرن قبلها
وتدخل الفرن علي درجة حرارة 200 درجة
ويحمر الوجه بشواية
لا تنسوا التقييم يا قمرات
في حفظ الله
والزعتر وملح وفلفل وقطع طماطم صغيرة
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494452068808](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494452068808.jpg)
تفرد العجينة بنشابة وتغطي بها الصينية
ثم نضع الكاتشاب والمسطردة زي كده
او نعمل صوص البيتزا
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494452383430](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494452383430.jpg)
ثم نضع الحشو والزيتون
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494452715302](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494452715302.jpg)
ونضع جبنة رومي وموتزاريلا او شيدر
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494452996967](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494452996967.jpg)
ثم تغطي بالجزء التاني من العجين
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494453372162](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494453372162.jpg)
ونقطع الزيادة زى كده
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494453756532](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494453756532.jpg)
وندهن الوجه ببيض او زيت
وترش بسمسم او حبة البركة
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494454231911](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494454231911.jpg)
ويسخن الفرن قبلها
وتدخل الفرن علي درجة حرارة 200 درجة
ويحمر الوجه بشواية
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494454887064](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494454887064.jpg)
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494455318489](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494455318489.jpg)
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو 13494455674029](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/10/13494455674029.jpg)
لا تنسوا التقييم يا قمرات
في حفظ الله
![من مطبخ فريدة معجنات علي طريقة بيتزا سبارو Smiley-shiningsmile](https://2img.net/h/files.fatakat.com/smilies2012/smiley-shiningsmile.gif)