[center] [size=25]السلام عليكم
كيفكم يا فتوكات
دى سمكة مياس معمولة سنجارى وتحتها بطاطس
هانسيب الصور تشرح الموضوع
1- ننضف السمك كويس من بره وجوه ونشيل الراس والديل
[/size]
2- نقطع ( البطاطس - الطماطم - الفلفل الاخضر - البصل - الجزر ) ترنشات
3- نفرم التوم والبقدونس
4- نفرش البطاطس فى الصينيه ومعاها نص كمية الخضار ونرش عليها ملح وفلفل وكمون وشطه للى بيحب الحراق
5- نحط السمك فى وسط الصينيه وعليه النص التانى من الخضار
6- نرش عليه ملح وفلفل وكمون وشطه ونعصر الليمون وشوية زيت صغيرين
7- ندخله الفرن لحد ما يستوى
وبالهنا والشفا
طبعا مش هاقولكم بيبقى تحفه قد ايه
وبالهنا والشقا