[center] [size=25]
ازيكم يا اجمل فتوكات في الدنيا
اسكتووو ده انا عملت حته حواووشي مالوش حل بجد
والله اجمل حواوشي ممكن تدوقيه في حياتك
و صحيح عاوزه اقولكو اووووووووعو يكون حد بيجيب حواوشي من بره ده بيكون حاطين فيه امعاء فراخ و حاجات مقرفه اوووووووي وبجد مش كلام وخلاص انا اصلي دكتوره بيطري و عارفه الحاجات دي بتتعمل ازاي
والاحسن ماتشتريش اي حاجه من برا اصلا و خصوصا الحواوشي و الكبده لو شرحتلكم بتتعمل ازي هاقرفكم فمفيش داعي
كفايه رغي بقي و ندخل علي اكلتنا الجميله البيتي النظيفه
ودي صوره تجويعيه
يلا نبدأ باسم الله
انا عملت كميه قليله يادوب رغيفين عشان انا و بابا بس اللي قاعدين في البيت
فانتي ضاعفي الكميه براحتك
ربع كيلو لحمه مفرومه
بصله متوسطه مبشوره
فلفلايه خضرا
توابل ( كبابه صيني و توابل لحمه و جنزبيل و قرفه و فلفل اسود)
الطريقه بقي :
هانخلط كل المقادير دي علي بعض و ماننساش الملح طبعا و نعجنهم في بعض كويس
ونجيب الرغيف بتاعنا و نفتحه من النص بس نسيبه واصل ببعضه بردو
و هانبتدئ نحشي العيش باللحمه بتاعتنا و ندهن وش اللحمه بنقطتين زيت بعد مانحشيها
بعد كده ندهن الرغيف بشويه زيت بفرشه الدهان من تحت و فوق
هانغلفه بورق فويل كويس
ونحطه في صينيه مدهونه زيت بردو
و علي الفرن علي طول علي حراره 200 انا سبت نص ساعه عشان انا بحب اللحمه تكون مستويه كويس
بعد كده هنشيل لفويل و نولع لشوايه ينشف شويه و لو بتحبيه مقرمش سبيه من غير فويل وقت اطول
لو بتحبيه طري يبقي جوه الفويل هايفضل طري خالص
وده بعد ماطلع
و هنا شكل اللحمه من جوه شايفين مستويه ازاي
و زوووووووم
ها ايه رئيكم بقي بجد طعمه وووووهمي
ماتنسونيش بقي بدعوه ليا و لخطيبي ان ربنا يشفيه و طبعا التقيييييييييم
[/size]