بحكبم يا احلى فتوكاااااات
المقادير
صدور دجاج صحيح عشان تعرفى تقطعيها مكبعات وممكن وراك مخليه
زبادى - ليمون - فلفل اسمر وزعتر وبهار مشكل بتتخدم بهارات التكا
سماق وهو بهار لونه احمر وطعمه مزز ولذيذ
ثوم مفروم فلفل احمر مفروم
للتغطيه دقيق وبيض وبقسماط
الطريقة
نخلط جميل المكونات
ثم نضيف له مكعبات الصدور
ونتركها فى التتبيله فترة كويسه
ع الاقل ساعه ساعتين او قبلها بيوم
بقسم الاسياخ نصين وبغزر فيها قطع البانيه
وبعدين بضعها فى الدقيق ثم البيض ثم البقسماط
وبحمرهم فى زيت متسخن كويس وبعدين بوطى النرا قبل ما انزل اسياخ الشيش
ويقدم وبالهنا والشفا
فى طريقة تانيه
شيش طاووق بالوراك المخليه كنت منزلها فى وسط عزومة كنت عاملها
حبيت افكركم بيها
المقادير وراك مخليه وخضار مقطع مكعبات صغيره بصل وجزر وفلفل
الوراك متبله بزبادى وبباريكا حارة وبهارات مشكله وملح وفلفل وصويا صوص وملح وفلفل
بسويها فى طاسه جريل بتلات مرعق زيت على البوتجاز
وممكن تسوها فى الفرن على الصاجه او على الشوايه بتبقى جميله بردو جدا
وتقدم بالهنا والشفا
يا احلى فتوكات بحبكم فى الله مستنيه ردودكم الجلوة وتقييمك ربنا يسعدكم زى ما بتسعدونى يارب
ويرضا عنكم دنيا واخره
وياريت مش تنسونى من دعائكم