[b] [i] [size=25]
اللهم صل وسلم وبارك على سيدنا محمد
وعلى اله واصحابة وسلم
بكل ثناء وعـــــــــــــرفان وحب وتقدير
يشرفنى بكم ولكم ان اقدم لكم مشاركتى المتواضعة فى المسابقة
واتمنى من الله عز وجل ان تنول على اعجابكم
وفى الاول احب اشكر حبيبتى ميرو على احلى مسابقة واللى بجد لو مفزتش باى حاجة يكفينى انى
فزت بالوصفات اللى لاول مرة اعملها خااااااااااااصة شوربة الجمبرى والرز بالجمبرى
ما شاء الله اتمسحوا مسح وللاول مرة وان شاء الله مش اخر مرة
المقادير
انا عملت 2 كيلو سمك بلطى
و1/2 كيلو جمبرى
ورز علشان رز الجمبرى
وملح وفلفل وتوم مبشور
2 بصلة وسط واحدة للشوربة وواحدة للرز
2 طماطم وسط مبشورة للشوربة
دا السمك البلطى
وهنا كنت بنضفة تصوير مباشر والله
ودا الجمبرى
الطريقة
دا الجمبرى لما نضفتة
هنبشر بصلة ونحمرها فى شوية زيت ومعاها فصين توم
بعد كدة نضيف الجمبرى ونقلبة تقليبة مع البصل والتوم
وبعدين نحط مبشور الطماطم ونقلب
نسيبها لما تاخد غلوة مع نفسها
ونحط التوابل والملح
وبعدين نحطلها مية تكفى لعمل الرز منها
شوربة الجمبرى
السمك البلطى
طبعا نضفتة وتبلتة
ملح وبهارات وفلفل اخضر وعصير ليمون
ونتبل بيه السمك كويس
وبعدين نحمر السمك ونزينة بالليمون
نيجى بقى للرز بالجمبرى
كمية من الرز تقريبا كوبايتين
بصلة صغيرة نحمرها لحد ما يبقى لونها بنى
وبعد كدة نضيف الرز ع البصلة بعد ما تتحمر كويس
ونقلب وبعدين نضيف شوربة الجمبرى روووووووووعة بجد
وزودت شوية ملح وانتى بقى ظبطي الملح زى ما تحبى
البصلة اتحرقت شوية منى يا فتوكات لانى كنت بصور
واشتغل فى نفس الوقت بس انا شيلت المحروق
هههههههههه
انا استخدمت جمبرى من اللى مستوى فى الشوربة
ولان الجمبرى كبير قطعتة صغير
وبعد كدة ضفتة ع الرز وقلبتة
ودا الرز بعد ما استوى وساعة التقديم
الصور النهائية
[size=25]وقدمت معاهم عيش
[size=25]ومخلل زيتون انا عملاة فى البيت
اتمنى طريقتى تعجبكم
وان عجبتكم ان شاء الله قيمولى
[/size] [/size] [/size] [/i] [/b]
اللهم صل وسلم وبارك على سيدنا محمد
وعلى اله واصحابة وسلم
بكل ثناء وعـــــــــــــرفان وحب وتقدير
يشرفنى بكم ولكم ان اقدم لكم مشاركتى المتواضعة فى المسابقة
واتمنى من الله عز وجل ان تنول على اعجابكم
وفى الاول احب اشكر حبيبتى ميرو على احلى مسابقة واللى بجد لو مفزتش باى حاجة يكفينى انى
فزت بالوصفات اللى لاول مرة اعملها خااااااااااااصة شوربة الجمبرى والرز بالجمبرى
ما شاء الله اتمسحوا مسح وللاول مرة وان شاء الله مش اخر مرة
المقادير
انا عملت 2 كيلو سمك بلطى
و1/2 كيلو جمبرى
ورز علشان رز الجمبرى
وملح وفلفل وتوم مبشور
2 بصلة وسط واحدة للشوربة وواحدة للرز
2 طماطم وسط مبشورة للشوربة
دا السمك البلطى
وهنا كنت بنضفة تصوير مباشر والله
ودا الجمبرى
الطريقة
دا الجمبرى لما نضفتة
هنبشر بصلة ونحمرها فى شوية زيت ومعاها فصين توم
بعد كدة نضيف الجمبرى ونقلبة تقليبة مع البصل والتوم
وبعدين نحط مبشور الطماطم ونقلب
نسيبها لما تاخد غلوة مع نفسها
ونحط التوابل والملح
وبعدين نحطلها مية تكفى لعمل الرز منها
شوربة الجمبرى
السمك البلطى
طبعا نضفتة وتبلتة
ملح وبهارات وفلفل اخضر وعصير ليمون
ونتبل بيه السمك كويس
وبعدين نحمر السمك ونزينة بالليمون
نيجى بقى للرز بالجمبرى
كمية من الرز تقريبا كوبايتين
بصلة صغيرة نحمرها لحد ما يبقى لونها بنى
وبعد كدة نضيف الرز ع البصلة بعد ما تتحمر كويس
ونقلب وبعدين نضيف شوربة الجمبرى روووووووووعة بجد
وزودت شوية ملح وانتى بقى ظبطي الملح زى ما تحبى
البصلة اتحرقت شوية منى يا فتوكات لانى كنت بصور
واشتغل فى نفس الوقت بس انا شيلت المحروق
هههههههههه
انا استخدمت جمبرى من اللى مستوى فى الشوربة
ولان الجمبرى كبير قطعتة صغير
وبعد كدة ضفتة ع الرز وقلبتة
ودا الرز بعد ما استوى وساعة التقديم
الصور النهائية
[size=25]وقدمت معاهم عيش
[size=25]ومخلل زيتون انا عملاة فى البيت
اتمنى طريقتى تعجبكم
وان عجبتكم ان شاء الله قيمولى
[/size] [/size] [/size] [/i] [/b]